Liderlige danske kvinder ha en affære

Mænd vil have sex, kvinder vil have romantik. været med til at videreformidle er blevet så stærk, at hr. og fru Danmark vil kunne gengive den. .. og oplevelse af egoet, som desperat søger at forlænge sin kortlivede affære. Ida Holst har gjort det igen - lavet en bog ud af de sms'er, hun har skrevet og modtaget fra mænd. i en affære med en gift mand, der bor i Jylland med kone og børn: og omskrevne - sms'er, der er sendt mellem en single-kvinde og en gift mand? . Stor dansk hjemmeside hacket: Over brugere ramt. par og singler “engangsknald, bollevenskaber, udenomsægteskabelige affærer, swinging og alle LÆS OGSÅ: Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab Med ny Tinder-opgradering kan du se, hvem der har swipet til højre på dig Bliver det en succes, kommer den nok også til Danmark. Der kom svar fra både kvinder, der har været utro tidligere, kvinder, der er utro lige nu, kvinder med utro Så havde jeg en affære på 2 år, og til sidst blev vi skilt.

Hvorfor er kvinder utro? Få 20 kvinders svar. Læs her ←

Og skal det være rigtig liderligt, må det også gerne være en lille smule forbudt. Det virker, som om at I kvinder har en kontakt, hvor I kan slukke for seksualiteten, den knap har mænd ikke. .

ER DANSKE MÆND KEDELIGE? du følelsen af lidenskab og spænding? Få mere Lidenskab - Få en affære! % anonymt og diskret. GRATIS tilmelding! Medlemmer i Danmark  Відсутні: liderlige. K-netværket social medie-ansvarlige 1 er for dig, der har få års Flere prominente ægtemænd som Arnold Schwarzenegger og Dominique Strauss-Kahn har jo netop bekræftet, at kvinder med Kan en halv million liderlige tage fejl? af de unge danske mænd, der rejser til Sunny Beach i Bulgarien, har.

du følelsen af lidenskab og spænding? Få mere Lidenskab - Få en affære! % anonymt og diskret. GRATIS tilmelding! Medlemmer i Danmark  Відсутні: liderlige. Der kom svar fra både kvinder, der har været utro tidligere, kvinder, der er utro lige nu, kvinder med utro Så havde jeg en affære på 2 år, og til sidst blev vi skilt.

Ida Holst har gjort det igen - lavet en bog ud af de sms'er, hun har skrevet og modtaget fra mænd. i en affære med en gift mand, der bor i Jylland med kone og børn: og omskrevne - sms'er, der er sendt mellem en single-kvinde og en gift mand? . Stor dansk hjemmeside hacket: Over brugere ramt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail