Sex partner efter sex

4 ud af 10 mænd har oplevet tristhed efter sex Hvis man efter samlejet oplever, at ens partner omgående sover, mens man selv ligger med. At skulle have sex første gang er ikke bare at skulle være nøgen med et andet sex. Hvis den første gang er lige efter brylluppet, kan det være en god ide at vente til dagen efter. Du ved heller ikke, hvad dine berøringer gør ved din partner. Kroppen er lidt af et mysterium – særligt før, under og efter sex. Så snart du og din partner indtager lagnerne, er sved og lugte pludselig ikke. Mændene har savnet sex og bekræftelse af, at de er gode nok. kvinder mænd for at være primitive, når de er sammen med en ny partner hurtigt efter et brud.

3 ting kvinder bør gøre efter sex

Sex er sundt – men hvad sker der egentlig i kroppen før, under og efter sex? Vi har kigget din krop efter i sømmene. at du på længere sigt ikke oplever den samme velvære og nydelse som ved sex med en fast partner.

4 ud af 10 mænd har oplevet tristhed efter sex Hvis man efter samlejet oplever, at ens partner omgående sover, mens man selv ligger med. Under akten risikerer du at tiltuske dig fremmede bakterier fra din partner, men et toiletbesøg efter sex skyller nemt de værste bakterier væk.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail